MEVLÜT ÇAKAN YENİDEN REFAH PARTİSİ ALANYA İLÇE KONGRESİNİ TERKETTİ

Yeniden Refah partisi Alanya İlçe kongresine  davet üzerine katılan, ve kongreyi terk eden Mevlüt Çakan, yeniden Refah partisi MKYK üyesi  Hüseyin Ekincinin 
Gelecek partisi genel başkanı  sn Ahmet Davutoğlu hakkındaki söylemlerini kanadı,
ÇAKAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA ŞÖYLE DEDİ
"Davet" üzerine Yeniden Refah Partisi Alanya İlçe Kongresine katılım sağladık.Tekrar seçilen Sn. Hasan Çapun 'u tebrik eder,başarılar dilerim.

ANCAK Genel Başkanımız Sn.Ahmet Davutoğlu'na yönelik hadsiz sözleri söyleyen, MKYK üyesi,siyasi mirasyedi Hüseyin Ekinci'yi kınıyorum.

Sn.Genel Başkanı kastederek,paralı trollerin dahi aklına,hayaline gelmeyen, hezeyan dolu konuşmasına tepki olarak salonu arkadaşlarım ile birlikte terk ettik.

Kongre Divan Başkanı "Gönüller yapmaya geldik"nidalarini atarken,kendisini MKYK üyesi olarak tanıtan zât,siyasetin nasıl yapılacağını değil,nasıl yapılmayacağını salonda bulunan herkese göstermiştir.Daveti kabul edip nezaketen katıldığımız kongrede nezaketsizlik yapılmıştır.

Kendisine ve İlçe Yöneticilerine durumu  açıkça bildirmeme rağmen üzüntülerini ifade eden bir telefon dahi açmayan Sn. Hasan Çapun'a naçizane tavsiyemdir. 

"Böyle yaparsanız bir sonraki kongrede kendiniz çalar kendiniz oynarsınız."